Transformace, reforma a třetí cesta - Schwarz, Jiří
Stručná rekapitulácia charakteru transformácie od roku 1990. Kupónová privatizácia, jej priebeh a kritika. Právny nihilizmus v trhovej spoločnosti. Sociálne trhové hospodárstvo. Kritika ekonomických zmien v Česku po roku 1995.