Japonská ekonomika je na ceste hore - Kuruc, Radko
Zotavenie akciového trhu v Tokiu je stabilné. Vývoj japonských akciových trhov. Pohyby na trhoch. Nárast podnikateľskej dôvery. Aj po desaťročí stagnácie je japonská ekonomika stále treťou najväčšou na svete. Dynamika rastu HDP, rast dopytu mimo Japonska.