Problémy se zdaňovaním digitálních služeb - Diviš, Martin
Nová právna úprava Európskej únie o dani z pridanej hodnoty ovplyvní od 1. júla 2003 činnosť všetkých podnikov, či už majú sídlo v EÚ, alebo mimo nej, ktoré prostredníctvom internetu poskytujú digitálne služby súkromným spotrebiteľom v krajinách EÚ. Podrobná informácia o novom spôsobe zdanenia sa nachádza na www.pwcebiztoolkit.com.