Reklamný text ako dôležitá súčasť reklamy - Vopálenská, Eva
Reklamný text ako jeden zo základných prostriedkov reklamy. Pojmové a obsahové vymedzenie. Reklamný text ako súčasť štylistiky. Využitie viazanej reči v reklamnom texte. Reklama a poézia.