Obchodní jednání a národní zvyklosti: Malajsie - Mazánek, Bohumil
Stručná ekonomická charakteristika Malajzie. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Vzťahy medzi ľuďmi, obliekanie, stolovanie, náboženstvo. Pracovná a predajná doba, štátne sviatky.