Trh práce v 1. štvrťroku 2003 - Eichlerová, Ľudmila
Vývoj na trhu práce v SR v 1. štvrťroku 2003. Vývoj nezamestnaných. štruktúra evidovaných nezamestnaných. Nezamestnanosť v regiónoch SR. Umiestnení evidovaní nezamestnaní.