Management produktu a výrobková politika - Vávrová, Věra
Základom manažmentu produktu je vytvorenie výrobku, kde zásadnú rolu hrá kvalita, cena, resp. náklady, rýchlosť dodania a pružnosť uspokojenia konkrétnych potrieb. Ciele manažmentu produktu. Rozhodovanie v manažmente produktu. Štruktúra reťazca prostriedok-cieľ. Princíp realizácie kvality produktu.