Postoje české veřejnosti ke značce - Vysekalová, Jitka
Význam značky na českom trhu sa zvyšuje. Preferencia českých a zahraničných výrobkov a dôvody preferencie. Nákupné návyky vo vzťahu k značkovým výrobkom. Lojalita ku značke. Prieskumy.