Marketingové přístupy ke značce - Marhounová, Milada
Aplikácia koncepcie totálneho produktu na značku, vrátane špecifikovania obsahu jednotlivých vrstiev značky. Pohľad na značku v širších dimenziách, nielen v súvislosti so značkovými výrobkami. Definovanie základných faktorov, ovplyvňujúcich rozhodovanie o značke. Marketingové riadenie značky. Teoretický pohľad.