Rekvalifikácia v rokoch 1997-2002, výcvik a vzdelávanie pre trh práce na Slovensku - Kristek, Ladislav
Rekvalifikácia ako významný nástroj zvyšovania potenciálu nezamestnaných občanov zamestnať sa a taktiež k rozvoju ľudských zdrojov. Charakteristika rekvalifikácie v SR podľa jednotlivých rokov 1997-2002. Evidovaní nezamestnaní zaradení do rekvalifikácie. Problematika úspešnosti rekvalifikácie. Hodnotenie rekvalifikácie.