Podiel verejného sektora na tvorbe organizačnej štruktúry cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Nevyhnutnosť zdokonaľovania organizačnej štruktúry cestovného ruchu. Úlohy miestnej a regionálnej samosprávy v cestovnom ruchu. Poslanie centra v rozvoji cestovného ruchu. Záver.