Svetový obchod s nepoľnohospodárskymi a poľnohospodárskymi komoditami - Jeníček, Vladimír
Analýza svetového obchodu s poľnohospodárskymi a priemyselnými výrobkami, obchodné podmienky výmeny tovaru, vývoj v poľnohospodárskom obchode a svetový export poľnohospodárskych komodít.