Prístupy k manažérstvu kvality v cestovnom ruchu na Slovensku - Šípková, Ivana
Filozofia štátnej politiky kvality a jej nástroje. Motivačné a propagačné nástroje. legislatívne nástroje. Nástroje kontroly. Úloha odvetvových zväzov a ďalších subjektov pri zvyšovaní kvality cestovného ruchu. Prístupy ku kvalite v podnikoch a cieľových miestach cestovného ruchu. prístup k manažérstvu kvality vo vybraných cieľových miestach.