Marketing a kultúrne rozdiely na globálnom trhu - Kubandová, Mária
Postupujúci vplyv globalizácie a jej vplyv na domáci trh. Náročnosť vstupu na zahraničné trhy. Kultúrne rozdiely počas rokovaní s obchodnými partnermi. Medzinárodný marketing a manažéri. Dôležitosť poznávania národných zvyklostí. Príklady medzinárodného marketingu a prispôsobovanie sa miestnym podmienkam.