Marketing územia - Daňo, Ferdinand, 1959-
Podstata a špecifiká marketingu územia a mestského marketingu. Koncepcia marketingu územia. Výhodnosť a opodstatnenosť uplatňovania marketingu v živote miest a obcí. Špecifikum marketingového mixu mesta. Imidž - obraz a jedinečnosť územia.