Európska únia a sektor malých a stredných podnikov v SR. Východiská a perspektívy - Lesáková, Ľubica
Analýza pripravenosti a možné dopady vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie na sektor malých a stredných podnikov. Priority Národného programu pre prijatie acquis communautaire v oblasti malého a stredného podnikania v SR. Príležitosti a riziká vyplývajúce zo vstupu SR do EÚ pre malé a stredné podniky. Nevyhnutné opatrenia, ktoré je treba vykonať v sektore malých a stredných podnikov v procese prípravy vstupu SR do EÚ.