Strategický význam cestovného ruchu z hľadiska stabilizácie a rozvoja národného hospodárstva na Slovensku - Malachovský, Andrej
Absencia strategickej orientácie rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Charakteristika najdôležitejších ekonomických ukazovateľov Slovenska. Slovenská ekonomika v konkurenčnom prostredí. Cestovný ruch vo svete a v Európe. Cestovný ruch na Slovensku. Východiská ďalšieho rozvoja cestovného ruchu na Slovensku.