Politika financií podnikateľskej sféry v cestovnom ruchu - Pachingerová, Mária
Ciele politiky financií podnikateľskej sféry. Osobitosti financií podnikov cestovného ruchu. Faktory, ktoré na ne vplývajú. Podnik cestovného ruchu a jeho základné typy. Pravidelná finančná analýza podniku cestovného ruchu ako nevyhnutnosť úspešného podnikania. Priebežné poruchy platobnej neschopnosti podnikov CR.