Stimuly a rozsah nákupného rozhodovania v maloobchodnej predajni - Richterová, Kornélia
Poznatky z projektu VEGA 1/8001/01 " Nákupné správanie slovenského spotrebiteľa v podmienkach globalizácie maloobchodu". Prvá časť ukazuje pôsobenie dvoch faktorov predajne - cenových redukcií a aktuálnej absencie tovaru - na spotrebiteľský výber. Naznačuje vzťahy medzi nákupným zámerom a výsledkom procesu nákupu. Druhá časť sa zaoberá špecifickými znakmi nákupného rozhodovania zákazníkov hypermarketov, osobitne zainteresovanosťou spotrebiteľa.