Korzika naďalej svojou cesou - Škoda, Ján
Stručná informácia o základných geograficko-ekonomických údajoch Korziky. Neúspech referenda o zjednotení Korziky. Príčiny úspechu odporcov inštitucionálnej reformy na Korzike. Politické vzťahy Korziky a Francúzska.