Forbes: Budete Írskom strednej Európy - Kopřiva, Juraj, ml
Rozhovor s americkým podnikateľom a dvojnásobným kandidátom na prezidenta USA Stevom Forbesom o reformách na Slovensku, osobitne o rovnej dani.