Vývoj štruktúry poľnohospodárskych podnikov v rokoch 1990-2000 - Ambrózyová, Margita
Vývoj ukazovateľov štruktúry právnických osôb v rokoch 1990-2000. Vývoj podnikov hospodáriacich na pôde vo forme družstiev, obchodných spoločností a štátnych podnikov.