Sankce OSN z pohledu mezinárodního práva - Bílková, Veronika
Pojem a klasifikácia sankcii OSN. Mechanizmus sankcií OSN. Implementácia sankcií OSN jednotlivými štátmi. História OSN. Dopady sankcií OSN.