Nástin ekonomického vývoje Německa na přelomu tisíciletí - Kraft, Jiří
Hodnotenie ekonomického vývoja SRN. Prírastok HDP. Miera nezamestnanosti. Miera inflácie. Saldo verejných rozpočtov. Zahraničná zadlženosť. Saldo zahraničného obchodu a devízový kurz.