Kdy bude Česká republika zralá na připojení k eurozóne? - Pavlík, Petr
Nutné podmienky Českej republiky pre vstup do eurozóny. Plnenie konvergenčných kritérií Českej republiky v porovnaní s priemerom eurozóny. Otázky prijatia eura. Teoretické úvahy o rozporných momentoch medzi plnením maastrichtských kritérií a procesom postupnej reálnej konvergencie.