Medziročný vývoj ekonomiky hospodárenia podnikateľov v poľnohospodárskej prvovýrobe - Chrastinová, Zuzana
Zlepšenie ekonomickej situácie poľnohospodárstva v roku 2001, faktory vplývajúce na situáciu. Reštrukturalizácia podnikateľských subjektov. Vývoj výnosov, nákladov, hospodárskeho výsledku v poľnohospodárstve. Vývoj výroby a pridanej hodnoty.