Competitive intelligence - Molnár, Zdeněk
Práca s informáciami a ich využitie sa stáva silnou konkurenčnou výhodou. Pojmové vymedzenie competitive intelligence (CI). Zavedenie CI v podniku. Informačné zdroje CI. Mýty o CI.