K novele zákona o daniach z príjmov - Pohlod, Ján
Cieľom novely zákona č. 163/2003 Z.z. zákona o daniach z príjmov z 23. apríla 2003 je daňová podpora odpisu nedobytných pohľadávok alebo efektívne naloženie s týmito pohľadávkami ich predajom.