Uplatňovanie DPH pri dodávkach tovarov po vstupe do Európskej únie - Jablonková, Zdenka
Nový zákon o DPH, ktorý nadobudne účinnosť dňom, kedy sa SR stane členom EÚ, bude obsahovať odlišné pravidlá pre dovoz a vývoz tovaru z/do iných členských štátov EÚ a odlišné daňové pravidlá pre dovoz a vývoz tovaru z/do tretích štátov.