Rakouské referendum o EU: vstup ve znamení krve v čokoládě - Dürr, Jakub
Vývoj rakúskych integračných snáh voči Európskej únie. História rakúskej zahraničnej politiky. Kampaň pred referendom o vstupe do EÚ a postoje politických strán. Priebeh referenda. Reakcie občanov po vstupe do EÚ. Jednotlivé kapitoly rokovaní a ich obtiažnosť pre Rakúsko, Švédsko a Fínsko.