Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a zákon o daniach z príjmov - Brnová, Miroslava
Daňové otázky súvisiace s podnikaním. Vznik daňovej povinnosti. Medzinárodné a vnútroštátne dvojité zdanenie a jeho riešenie. Zdanenie príjmov z priamej podnikateľskej činnost, z investovaného kapitálu, z užívania majetku alebo jeho predaja. Zdanenie príjmov fyzických osôb. Metódy vylúčenia dvojitého zdanenia.