Tony Blair a jeho místo v dějinách - Raus, Daniel
Pohľad na americko-anglické spojenectvo. Tomy Blair a zahraničná politika. Vojna v Iraku. Anglická politika a blízkovýchodný mierový proces. Európska integrácia a americká politika.