O podporu ekologickej produkcie farmári nejavia záujem - Začková, Katarína
Farmári na Slovensku neprejavili záujem získať peniaze na jedno z opatrení SAPARD - výrobné postupy smerujúce k ochrane životného prostredia. SAPARD vychádza z plánu rozvoja agrosektora a vidieka (deväť opatrení). Pilotný nezáujem. Strach o odbyt. Nefungovanie kompenzácií. Metodické príručky.