Najväčšia bryndziareň sa trhu EÚ nebojí - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Zvolenskoslatinskej s.r.o. Bryndziarne a syrárne. Ročná produkcia firmy. Hospodárenie so ziskom. Zvolenská Slatina zatiaľ nepripravuje vstup zahraničného investora. Príprava výroby luxusných produktov. Otvorenie trhu po vstupe do EÚ očakávajú ako prínos.