Zdaňovanie príspevkov od úradov práce - Líšková, Katarína
Politika trhu práce ako súčasť politiky zamestnanosti je systém podpory a pomoci občanom pri ich začleňovaní sa na pracovné miesta na trhu práce. Na aký účel, komu a za akých podmienok sa poskytujú príspevky a podpory, ako aj postup pri ich zdaňovaní.