Dotácie samostatne hospodáriacemu roľníkovi a daň z príjmov - Líšková, Katarína
Zákon č. 240/1998 Z.z. o poľnohospodárstve stanovuje formy podpory štátu podnikaniu v poľnohospodárstve, medzi ktorými sú aj nenávratné prostriedky štátneho rozpočtu. Základné podmienky poskytnutia podpory, možnosti ich použitia, ich zdaňovanie.