Odmeňovanie po schválení novely Zákonníka práce - Mačuha, Miroslav
Zmeny, ktoré boli zapracované do mzdovej časti Zákonníka práce. Možné dôvody návrhu na vypustenie ustanovenia o minimálnych mzdových nárokoch a argumenty na jeho zachovanie.