Daňové prázdniny - Mäsiarová, Terézia
Možnosť daňovej úľavy pre právnické osoby a vstup Slovenska do Európskej únie. Poskytnutie štátnej pomoci v priamej a nepriamej forme. Žiadosť o daňový úver v danovom priznaní.