Najdôležitejšie zmeny v Zákonníku práce od 1. júla 2003
Dňom 1. júla 2003 nadobudol účinnosť zákon č. 210/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov. Novelizácia Zákonníka práce prináša pomerne rozsiahle množstvo zmien, ktoré podstatne menia základú právnu úpravu pracovnoprávnych vzťahov.