Effect of the domestic sectoral policies harmonisation in CECs with the EU Common Agricultural Policy - Vojtěch, V.
Možné dôsledky Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ pre vybrané poľnohospodárske odvetvia štyroch krajín strednej Európy, členov OECD, t.j. Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenska. Názor na dopad zjednotenia vnútorných poľnohospodárskych politík so Spoločnou poľnohospodárskou politikou EÚ a jej dopad na poľnohospodárskych výrobcov, spotrebiteľov a na daňových poplatníkov sa opiera o údaje z kvantitatívnej analýzy podpôr poľnohospodárstva vykonanej OECD.