Vratné a nevratné obaly v podvojnom účtovníctve - Mintál, Ján
Definícia pojmu obal. Obaly a podvojné účtovníctvo. Nevratné obaly ako súčasť ceny predaného tovaru. Nevratné obaly ako súčasť dodávky dlhodobého majetku. Obaly a tvorba rezerv. Praktické príklady.