Strategické aliance - Vodáček, Leo
Výber definícií strategických aliancií. Strategické aliancie ako vhodná cesta ako nekonfliktne riešiť vzťah ku konkurencii. Poslanie aliancií. Aliančné siete. Kľúčové podmienky vzniku a úspechu strategických aliancií