Elektronický obchod - význam, základní pojmy a vybrané souvislosti - Froulík, Radek
Obsahové vymedzenie pojmu elektronický obchod. Klasifikácia elektronického obchodu. Oblasť B2B a B2G. Oblasť B2C. Oblasť C2C. Elektronické platby. Ekonomické súvislosti.