Komunikace v krizi - Szarková, Miroslava, 1951-
Kríza v podniku od manažmentu vyžaduje stanoviť komunikačnú stratégiu a vybrať a používať vhodné komunikačné nástroje. Funkcie vnútropodnikovej komunikácie. Komunikačná stratégia a nástroje. Praktický príklad.