Dlhá cesta k lojalite - Hinková-Dibarborová, Andrea
Po skončení expanzie budú musieť obchodné reťazce súperiť o svoje pozície upevňovaním vzťahov so zákazníkom. O vzťahu zákazníka k značke či predajni zatiaľ hovoriť nemožno.