[Hackeri] - Cveček, Daniel
Z obsahu: Ak firma hackerskému útoku nezabráni, mala by ho aspoň vysvetliť. Bezpečnosť často ostáva len na papieri. Profesionálni hackeri stavajú na ľudskú ľahkovážnosť. Podnikové siete sú najzraniteľnejšie zvnútra. Hacker - administrátor je ako líška v kurníku.