[An] evaluation of the types of technical development in agriculture in the years 1995-2000 - Střeleček, František
Metodika hodnotenia typu technického rozvoja a jeho cieľov. Hodnotenie typu technického rozvoja v národnom hospodárstve ako celku v rokoch 1995-2000. Ukazovatele - fondová účinnosť, produktivita práce, technické vybavenie práce. Hodnotenie týchto ukazovateľov vo vybraných odvetviach národného hospodárstva. Posúdenie výberového súboru poľnohospodárskych podnikov z hľadiska typu technického rozvoja.