Land policy in France and its consequence for the farmers - Boinon, Jean-Pierre
Dôsledky aplikácie poľnohospodárskej politiky vo vzťahu k pôde vo Francúzsku na ekonomiku poľnohospodárstva a fungovanie poľnohospodárskych fariem vo Francúzsku. Podpora fariem od konca 2. svetovej vojny. Kontrola štruktúry vlastníctva a trhu pôdy prostredníctvom SAFER.