One-Stop Government in agriculture - Havlíček, Jaroslav
Niektoré dielčie výsledky projektu PRISMA, financovaného z prostriedkov 5. rámcového programu EÚ. Vymedzenie pojmu one-stop government a súčasný stav využívania informačných a komunikačných technológií. České poľnohospodárstvo.