Importance of ownership and lease of agricultural land in Slovakia in the pre-accession period - Bandlerová, Anna
Zaostávanie trhu s poľnohospodárskou pôdou na Slovensku. Trhové ceny aj ceny za nájom poľnohospodárskej pôdy sú neúmerne nízke. Právna úprava dlhodobého nájmu poľnohospodárskej pôdy.